Meraki

DSC_0216

Fotograferen. Ik doe het zo ontzettend graag al heb ik momenten/ periodes dat ik het gevoel heb dat ik er niet zoveel mee bezig ben, terwijl ik zo graag dingen wil vastleggen en vaak met ideeën genoeg rond loop in mijn hoofd!

Ik denk dat ik mezelf soms een beetje afbreek, dat ik denk ‘die foto’s worden toch niks’. Terwijl ik niet zou moeten denken aan wat goed is en slecht. Het gaat erom wat ik leuk en intrigerend vind.

02-02
02-10
03-15
03-19

Op bovenstaande foto’s ben ik stiekem erg trots. Het zijn dit soort foto’s die perfect vertellen wat ik wilde vertellen, die de sfeer creëren die ik op dat moment trachtte te creëren.

Meraki

“to do something with soul, creativity or love, to put something of yourself into your work.”

Bovenstaande artikel schreef ik meer dan een jaar geleden. Ik ben nog steeds trots op de foto’s maar het is pijnlijk dat andere dingen, zoals de onzekerheid en het er weinig mee bezig zijn, ook nog altijd accuraat zijn.

Deze zomer ga ik weer mee fotograferen, meer specifiek analoog! Ik ga beginnen met een simpele wegwerpcamera en hoop daarna een kwalitatieve camera op de kop te hebben getikt. Ik ben alvast benieuwd!

liefs, laura

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s